Starship
Hai , Hoi , Hei ;)
Thursday, 8 March 2012 • 23:20 • 0 comments


Assalamualaikum ! :) Hai semuaa . heee . Jawab salam saye dulu tuh :3 nak tahu tak ? saye rindu awak semua :') Lame gile dok update kat blog ni haa . berapa bulan ntah -.- tarikh hari ni 9.3.2012 . Mesti ade makne kan ? pewwiitt . haha . Nampak kan gambar kat atas tu ? acu baceeeee .

H A P P Y . B I R T H D A Y . U M I & A D I K . R A D H I 

Mesti korang pelik kan ? befday umi sy same ngan adik saye lah . so sweet ;) Saye jeles rase sebab befday mak sy same ngan adik sy /: walaupun ape pun yg berlaku , umi sy tetap tinggal di hati sy . Sy tetap sygkan umi sy . Iloveyou mi & Radhi . Adik sy dah masuk 2 tahun lah ari ni ♥ haihhh . kejap je kan mase berlalu ? pftt =.=' Bile lah befday aku agak nye ha ? Hmm . Tapi tak pe ah . Se g , kalau ade befday , mesty family kiteorg ade pasangan masing- masing . aww ♥ hihi . Bulan 3 ( Umi & Radhi ) Bulan 6 ( Abah & Kakak ) Bulan 8 ( Abang aku *asyraf , Aku *Zaty & Abang aku * Asri ) wahhh . bulan 8 ramai kali . haha . Abang aku lahir time org merdeka . Best lah ;p 

Okay , malas dah nak cerita pasal befday . Nok cite sal kawan-kawan ah pulokkk . harhar =D Sasasasaasayeee sebenar nye rindu kan kawan-kawan saye )': Nak tahu sape ? Name die , Wan Norfarah Liyana , Nurain Natasha , Nur Aisyah Amirudin , Eyda khalida , Kak Mieyra Koyya , Adik Tyhah Tehah , Miny Marini , Aien Yoshiru , Adik Noor Shahiera , Kak Syeda Imran , Aien Diyeana , Kak Eyiffa , Kak Amirah Laa , Kak Ayna Funky , Kak Hamizawati , Kak Merrysya , Kak Nuwr Afyfah , Kak Hanis Aizie  dan ramai lagi :') Lame gile dok berhubung ngan dieorg . Saye rindu awok semua syg . hmm . Sekarang ak dok leh on9 mane dh . Kes aku malas study . Malas blajo . kan dah dapat akibat nye . pftt . sedih nye . Sekarang tak boleh skype mcm dulu dah , Tak leh contact org mcm dulu . Kes nok exam blake ahh \'; huhh .  Iloveyou PMR ♥ hihi . Doakan zaty supaya dapat 8 A neh ? Zaty nok banggekan mak & ayh zaty . Amin amin . Sekarang bulan 3 . Okay 4 months more . Percubaan PMR ;O Debar nyee . Katekan senang ! Oyeahhh . 

Hmm , nok cite nape lagi hah ? Adok ayat dohh . k aa . Malas nok update banyak-banyak . hehe . Take care All . 


♥ L O V E ♥ Y O U ♥ A L L ♥ U N T I L  D I E 

So sad ;'(
Saturday, 4 February 2012 • 05:36 • 0 comments


Assalamualaikum ;'D

Hai hai ♥ hihi . Lame gile tak update blog . Waaa . Rindu wes ): hewhew . sebenar nye banyak cerita aku nak luah kan . Tapi tak boleh lah semua nya . Bahaya laa -.- kan kan ? Tak percaya ? Tanye lah kat orang lain . Ade tak dieorang cerita semua nye tentang diri dieorang dalam blog . Kalau ade pun , tak semua kan ? separuh je . Ramai orang kebiasaan nye biase cerita kat kawan dieorang iaitu bestfriend yang dieorg boleh percayai . Bukan nye mengkhianati :') oye oye  huhu . Aku gedik ? so what ? Ade aku peduli ? ha ? kau peduli ? aku kesah apa ! hua hua . go die ;p jahat kan aku ? okayy . soriii )'; aku gurau je haa . Beng serius sangat yang oiiii . adoii . Terasa lah sangat . Kau terasa ? aku lah touching babe )': hancur hatiku . Patah hati ku </3 

Hmm . Aku pun tak faham manusia sekarang . Kapel putus . Putus sebab apa ? Gaduh kan ? oyee . same je ha ngan aku . Tak percaya er ? peduli ape aku . Aku just cerita yang sebenar je . Tak de tipu pun . Tipu kan dose . Bak kate masa aku kecik-kecik dulu " Tipu dosa mati seksa masuk api neraka " O: bahaya tak ayat ni ? mesti korang dah biase dengar ayat nii . mase kecik-kecik dulu lahh . kan kan ? tak ingat ? pulihkan kembali lah ingatan korang tuhh . aku tak paksa . hihi .Okay , sebenar nye aku banyak nak cerita ni . yang penting aku nak cakap aku update blog pada hari ini bersamaan dengan hari Sabtu malam Ahad . tarikh ? 4 Febuari 2012 :'D hihi . 

Khamis baru ni , 2 Febuari 2012 , aku baru habis exam :') huwaaa . akhir nye abis jugak exam t_t susah gile kut exam . nak nak pelajaran yang aku tak suke . apa ? tak suke lah -.- hayyaaa . apolaa . Exam yang paling senang bagi aku Math . hehe  senang jugok lah . Tapi kan kertas math 1 tak cukup masa . sebab apa ? sebab ade satu tajuk je aku tak ingt formula . alahaii . sakit nye hati ku . Dah lah pekse lam dewan pulak . skali ngan budak form 5 ;') tapi best gok . pekse ramai-ramai . harhar . bising bango kadang lam dewan tuh . Oritee . aku tahu aku tengah bolok kan ? aku sendiri pun tak faham apa yg aku update . haha . adoii lahh . 

Lastly , untuk capital * dan * . Semoge bahagia hingge ke ank cucu . aku harap mu due bahagia . Aku slow2 aku cube lupakan pakwe mu tu , bekas pakwe aku jugak . Memang aku sayang ye , tapi aku kene ingat jugak yang dia dah berpunye . iaitu bersama ngan mu kan kawan ? mu kawan baik aku capital * . jage ye molek2 . harap mu lebih pandai jage dia , ambil hati dia berbanding ngan aku . dan juga jangan bergaduh ye ? aku tengok mu due orang pasangan yang bahgie . romantik   aww . okay lah . malas nak cerita banyak . penat dah aku taip panjang2 . malas nak cerita . lain kali aku update lagi . bubye . iloveyoualluntildie   muah . 

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME