Starship
JANGAN TERASE PULOP .. TAPI NIM KISAH AKU . LANTAK AKU NAK KATE NAPE :))
Friday, 24 June 2011 • 23:56 • 0 comments

wahai blog ku ,
lame aku dop post kat lam nim op ?
windu aser weyh ...
sebenarnyer aku ade banyop ngak cerita yg aku nop kabo ..
mu nop tahu dop cite sal aku ??
okayy aku nop cite r nim .. hop x nop bace dop soh bace r ..
aku dp pakse mu pom eyhh ...
hidup aku sunyi ngak mu tahu dop !
aku sekarang dah SINGLE ..
nak kate HAPPY dop mane gop ..
semenjak aku COUPLE ngan capital B  ..
hidup aku kene KONGKONG ngan ye ..
padahal mase aku COUPLE ngan capital M ...
hidup aku dop kene KONGKONG ckit pom ..
aku chatting ngan " BOYFRIEND " and " GIRLFRIEND " aku ...
capital M dop maroh pom ..
tapi kalau capital B , aku nop chat ngan " BF " aku pom dop leyh ..
walau " BF " aku tu kawan aku sendiri ..
mende ape mu cemburu ngak ??
tapi masalahnye kan , SALAH KER AKU CHAT NGAN KAWAN AKU SENDIRI ??
salah sangat ker ha ?? cemburu pom x pikir lamsom .
sebenar nye aku eyh dop suke sikit pom DIKONGKONG ...
tak kire ar mu sape .. tapi kecuali FAMILY aku ..
aku dah biase chat ngan orang lam FB aku ow ..
dop kire r ye sape pom .. aku chat jer walo LAKI ataupun PUAN ..
aku dop ingat orh tarikh aku putus ngan capital B .. hahahaha = )
tapi aku dop heran pom kalo dop ingat .. harharhar =D
jahat nyer .. *bio lah aku jahat pom .. dop nyusah ke mu !
mu nak tahu dop akpe aku putus ngan capital B ??
naknaknak ?? alaaa .. senang jer .. mu pikir ar sendiri ..
hohohoho .. aku dop leyh ngak cite semua sal aku ..
kekgi orang kate aku eyh banyop mulut & macam2 lahh ..
emmm .. last eyh , aku beno nye lame dh kenal ngan sorang mamat eyh ..
name ye capital A ..
ye baek ngak ngan aku slame aku kenal ngan ye ..
nak tahu dop akpe aku kabo ye baek ??
sebab ye penah blanje aku makan KFC ! =D
aku aritu pom x au nak mkn ape ..
tapi aku ambek DINNER PLATE kod .. ntah r .. aku pom x ingat ;p
walau pape pom yang berlaku .. TERIMA KASIH banyop r capital A eyh ! =))
akan ku kenang jasamu & aku tidak akan lupe kebaikan mu terhadap ku .. <3
tapi bukan tu jer sbb aku kate ye baek .. banyop g .
tapi aku just malas nak cite panjang ..
pape pom .. aku happy aku SINGLE ! =D
k ar neyh .. sampai cinim doh r  ...
nanty lau ade mase .. aku cite g .. sbb banyop g nak cite ..
aku sayang koram KETAD2 ! =)) <3
bukan capital B !!! yg tu aku dh mula benci ..
orang laen aku sayang walau name dieorg x de lam nim ..
MUACHHH ! :*

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME