Starship
AKU MENANGIS , KAU PEDULI ?
Monday, 12 December 2011 • 08:19 • 0 comments


ASSALAMUALAIKUM :')

hai awak semua , kenal tak sape kat atas tu ? aku ke ow ? mu rasa sape ? teke sendiri lah op ? hmm , sian plop ase , okay . aku bagitahu lah . tu bukan aku weh  . aku curi gambar tu kat GOOGLE . korang nak jugak gambar macam tu ? cari lah , mesti ade . usaha lah kalau nak , jangan nak mengharapkan orang jew , tak salah pun nak minta tolong , tapi lebih baik usahakan sendiri op ? tak perlu menyusahkan orang , orang pun rasa tenang sebab tak di ganggu , alaa , contoh nak gambar sedih , taip je gambar orang menangis ke ape ke , asalkan yang berkaitan dengan SEDIH :') kenape aku warne perkataan sedih ngann biru ? sebab aku nangis erk ? orang kate air mata warne biru , tp ntah lah . ade je warne putih ;'p tipu je kod , jangan percaya lah , hmm . mu paham dok beno nye aku cakap nape ? dok kam ? dok kam ? okay , bagus . aku kan BOLOK . mana ada yang paham aku . okay , aku dah lari pada tajuk aku nim , aishh ==' apelaaa . 

hihi , bukan salah mu pun , salah aku lah , aku yang buat lari dari tajuk , okay . ni kisah AKU MENANGIS , ADE KAU PEDULI ? tak de laa . kau langsung tak peduli . kenapa aku warne kan perkataan tu warne merah ? oh , fikir lah sendiri , tapi kesian pulak . okay aku bagitahu  , sebab ape aku warne kan merah , sebab aku geram , merah tanda nya marah kan ? betul tak ? betul tak ? kalau tak betul sory aa . aku minta maaf , salah aku . hmm . tapi buat ape aku minta maaf ? hoho . ntah lah  . okay aku nak mulakan cerita aku nim , sediakanlah makanan tuh kalau nak baca blog / aku punya cerita ni , huahuahuahua -.- kay , jangan layan aaa perangai aku nim , macam budak-budak kan ? oh yeahhh <3 aku kan sebenar nye , sebenar nye ... sebenar nye apa ? harhar :'D aku pun tak tahu , eish ! apa yang aku mengarut ni . haiii =.= zaty oh zaty , serius gok . wak suspen orang je nak baca , kang lari . malas nok baca . huh ! -.-'

hmm , yelaaaa ...!! aku cerita . huh . beng gok marah . heee :3 aku sekarang sebnar nye tengah sedih ni . ntah lah kenapa . masa aku gembira , ramai je ade di samping aku , nak dengar cerita happy aku /: tapi kan masa aku sedih berapa orang je yang bersama aku . hmm . masa happy nak dekat beratus-ratus nak tahu cerita , masa sedih , puih ! sorang due je bersama aku , mesti mu semua pernah kene kan ? masa hapy je orang nak bersama , mcam orang yang berharta lah , time banyak duit , adoii . dri orang yang sombong abis tegur , fuhh . tu masa kaya , cube bayangkan , time kite miskin , sape nak kawan ngan kite ? sape ? tak de kan ? fuhh -.- bersabar je la , tu makne nye time miskin tu same jea time kite sedih . sorang due je sanggup bersama kita dalam keadaan duka , hmm . kenapa ramai sekarang macam ni ? kenapa ha ? dunia yang berubah ke , manusia yang berubah ? okay , manusia tak berubah , tapi perangai manusia yang berubah , oh yeahh ! betul tak ? betul tak ? hmm , sangat sakit hati  . thanks buat yg sudi bersama aku dalam suka atau pun duka .

aku sayang orang yang sentiase ada bersama aku saat apa pun , aku nak kenalkan orang yang paling aku sayang , iaitu , TASHA <3 NAYLI <3 EYDA <3 ECAH <3 KAK MIEYRA <3 lagi sape ntah , sory laa aku tak ingat , aku kan dah tua :') bukan setiap mase ingat , kadang-kadang tu lupa jugak , dieorg ni macam diary aku , saat sedih ade je bersama aku , kadang-kadang aku tak cerita pun masalah aku kat dieorang , al maklum la , tak kan nak menyusahkan dieorang aje , fikir lah jugak . hmm . sory ah awok semua , kalau slame ni aku nyusahkan mu semua , sebab bazirkan mase korang dengan cerita aku yang bengom ni , aku tak de orang dh nak cerita , korang je yang ada , sungguh pun . hmm . dalam ramai-ramai nama kat atas , sorang je yang pernah tengok aku nangis , sungguh laa . tasha je yang pernah tengok aku nangis , abis merah hidung-hidung aku . mate pun nak bengkak . pagi tu nak g sekolah . tak sedar pun mate aku bengkak . then lame2 tu , aku rasa mata aku tak boleh buka , and then pergi tandas / toilet . tengok kat cermin , aduhaii . bengkak , 

aku pun tanya kawan aku , weh , bengkak ke mata aku ? dieorang pun terkjut , memang bengkak gile aa . aku pun malu aa . kalau orang tengok macam mana ? sepet lah /: oh tidakk . last-last aku biarkan , masa nak rehat , aku tanya kawan aku , bengkak tak lagi ? dieorang kate , tak mana dah . alhamdulillah . nasib baik . aku kelas 2 khazani . tak bijak pun . huh . dalam kelas tuh aku ade 2 orang budak perempuan yang paling rapat ngan aku , name die AIN & AMNI . okay , dieorang comel . aku syang korang berdua . ain tu comel , putih je , die duduk sebelah aku dalam kelas . hehe . kadang-kadang merajuk  , fuhh . puas nak pujuk . amni pulak , satu hari kalau tak buat lawak , tak boleh blahh . lawak dia buat aku sampai ketawa sangat ah , bukan ketawa biase , ketawa parok ==' faham tak ketawa parok ? macam aku suke-suke sangat sampai nak menangis , haha . menitik air mata aku , amni memang terel ah . die pandai buat aku suke time aku sedih , 

okay lah weh , sekarang dah pukul 12 : 20 pagi , tengah malam gini aa aku nak update kat blog . dah aku bosan , macam-macam cerita nak tulis . eish , bukan tulis . taip ! yes :D taip . hmm . k r , tangan aku lengah dah nak taip panjang-panjang , btw korang nak tengok mana satu amni and ain ? okay , kejap . wait and see . dieorang comel . jangan terkejut , jeng jeng jeng .


L
O
A
D
I
N
G
.
.
.



Okay , dah nampak kan gambar tuh ?
yang buat peace tu name dia ain :)
yang sebelah ain tu amni . 
comel kan ? heee . aku syang mu due sapa aku mati .

hmm , btw nak kenal tak kawan aku yang lain ? kejak er ..
lambat pulok tenet aku er .

L
O
A
D
I
N
G
.
.
.
.



okay , ni kak mieyra . aku sayang mu kak . 
mu wahi jalan op ? haha . arituh mu ikut je aku g mane ,

hmm . nak kenal nayli , tasha , and ecah ?
okay sekejap . dia nak loading .
*pahceroh lah loading =='
mu duli mnde ? tunggu ah , nak tengok ngat , 

L
O
A
D
I
N
G
.
.
.


haaa , tu dia . 
dari kiri ,
Nayli . Tasha and Ecah .
comel tak ? apa yang penting ?
rock ! haha . nayli wak peace je, 
sungguh aku jeles tengok korang , yang penting syg mu lake .
muah :*

nak tunjuk mane satu eyda er .
kejak2  .
tuttttt

|
|
\/


ni eyda <3 
aku sayang mu , comel dye kan ?
hmm . 
okay r , malas nak cerita panjang . 
aku nak cerita , tapi lari dari tajuk ,
kau peduli ? tak kan ?
k bye . love you all . 
muah :*

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME