Starship
H A N G !
Saturday, 17 December 2011 • 02:36 • 0 comments


ASSALAMUALAIKUM ! :'D

hey korang semua , jawab lah salam aku nii . hee . nak tahu tak ? aku happy gile ah ari ni , enjoy molek ah . aku akhir nya dapat jugak lepak and jumpe orang yang aku sayang , nak tahu tak sape mereka ? tak nak tahu ? boleh berambus :) aku sayang dieorang , dalam ramai-ramai tu kan , aku sorang je form2 ;O kejut doe , haha . btw aku memang suke ngan budak-budak , dieorang sporting , okay , aku memang suke bergambar , nape-nape , aku yang melebih , haha . nak buat macam mane kan , gile-gile gambar , huhu . aku first time dapat jumpe tasha , ecah  dan sape ntah , heee . memang aku sayang dieorang . macam ahli keluarge aku sendiri rase . yang teruk sikit , aku kene eret di ecah  . haha . makwe aku kan ecah tu ;p ecah eret aku sini sane , fuhh . sedap . dakpe ecah er . lain kali aku lok eret mu sapa letih neh ? haha . wuuu ;p apa lagi ha nak cerita ? winkwink :3 dok tahu lah . nak tgok gambar kiteorang ? kejak ye . ngah loading . lembab .


L
O
A
D
I
N
G

|
|
|
\/


HAHA :) apa tu ?
itu lah kami . sehati sejiwa . lalala ~ aku sayang dieorang . 
nak thu tak name dieorang ?
dari kiri cepat jalan ;p
EYDA , ECAH , NAYLI , AKU ( ZATY ) , TASHA , NANA & ATIKA <3
comel kan dieorang ? fewwiiitt . ngorat ah kalau berani , 
ade yang single . ade yang berpunye ;O



hehe :3
kan aku kate , kiteorang kuat koya ! haha . 
sikit-sikit bergambar . 
aku yang nebeng kali op ? haha . 
sayang mu ecah , tasha and nana . muah :*



okay , ecah seorang yang pemalu . 
sian pulak dia , yang aku ni tersengih-sengih , haha
nampak gigi . ade nampak lesung pipit aku tak ? 
buat-buat nampak lah ye <3 hee .




haaa , sorang senyum ,
sorang buat peace !
sorang lagi mulut sengett /:



haha . tasha nak kiss aku tu . 
pewwiiit . kiss mu mula aa ;p
muahmuahmuah :* 
ambek toh tasha <3



warna warni tuuu :3
dalam ramai-ramai aku pakai kasut . 
haha . say , aku simple girl ;)
and the last one ,




haa , mase ni tasha ngan ecah dah nak balik ,
so , aku kate , cepat lah , koya buat kali terakhir , 
so , tasha and ecah , cepat2 .
mak atau ayh kwan dia dah dtg nak ambik . 
so cepat-cepat ahh .

huh , banyak tak gambar ? banyak kan ? al maklum laa , first time jumpe kan . memang aa koya . aku sayang mu semua sampai mati , mu ah kawan aku <3 

aku keluar pun , aku still sedih jugak kadang , nak jumpe aliff . aku rindu dia :') imysayang . sungguh tak tipu . harap-harap nanty kita dapat jumpe neh ? lame tak jumpe awak , jage diri awak molek neh ? saya tetap sayang awak . jangan tinggal saya tau :'3 hihi . k la . bubye .

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME