Starship
ILOVEYOUSOMUCHNAYLI :']
Sunday, 4 December 2011 • 00:11 • 0 comments


Hey awak semua , 
okay , aku update skrg nim sbb aku nak ucap Terima Kasih kat NAYLI NASRENA <3
sebab dia dah edit blog ak sampai comel macam ni .
comel kan ? memang aa , nayli kan yang edit , 
terima kasih sangat , 
aku sayang mu sapa mati , aku anggap mu macam adik aku dah .
aku akan rindu mu nayli ngan mama :'[
i miss u sayang .
sory tak dapat ikut mama and nayli semalam ,
takde orang nak anta lah .
kalau ade umur yang panjang ,
kita jumpa lagi neh ? :']
hmm , ak sedih sangat-sangat . 
pape pun yang berlaku ,
aku tetap sayang mu sampai mati ,
mama , nayli .
zaty minta maaf neh kalau zaty ade nyusahkan mama and nayli .
okay , ILOVEYOU ^^
take care bile stay kat KL .
kalau balik terengganu mesej ye ? 
nak jumpe , rinduu :']
k lah bye ..
IWILLMISSYOU <3



Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME