Starship
NAK SAYANGKAN SESEORANG =')
Thursday, 6 October 2011 • 02:01 • 0 comments


perlukan seseorang untuk mencintai .
tetapi aku tak perlukan lelaki HANDSOME , KAYA sangat .
just nak diye syg aku dengan ikhlas .
jangan lah pulak curang .
tapi kan ade ke ciri-ciri lelaki yang aku nak ni ?
mesty tak de kan ?
sesungguh nye lelaki yang mencintai kamu tak akan menyentuh mu .
jadi orang tu x kan pernah sentuh ak .
just jumpe borak-borak .
tanye khabar , tak nak lah buad maksiat .
pegang tangan pum maksud diye maksiat kan ?
dose dah situ ow . tak suke lah lelaki yang kapel ngan kite nim sebab wajah .
OMG ! >.<'
gyle ke ? se lagi dok minat ah pakse kite suh buke aurat .
mu ingat dose aku mu tanggung ?
bongokss lah . x minat orang mcm tuh .
sungguh r , aku reject awal-awal .
bia ah mu kaya & handsome pom .
duli dok aku . wak mende org kaye & handsome ,
tapi nak makwe dok tutup aurat . WTH ! =,=
aku bukan jenis macam tu okayh ?
malas nok wak dose . masuk api neraka kam ekgy .
panas doeeee . sebab hanye ikut kehendak lelaki .
haishhh . tak pernah aku teringin . sebalik nye timbul perasaan benci ade ah .
eeeuuuwwww . ape nih ? zaman sekarang . nafsu mum blake r .
dah-dah , aku malah nok cite hok tu .
tapi aku nok cite sal aku .
ngekngek (= hihi
nim aku single nak masuk 5 BULAN <3 
OMG ! rase macam tak percaye je semua nim .
sekejap je berlalu . rupe nye dh 5 BULAN .
aku sekarang macam nak tak nak je kapel .
biase lah , timbul perasaan was-was .
pernah dengar perkataan was-was ?
kalo tak tahu , buad lah tahu okayh ? muah kali :*
hihi . setelah 5 bulan , aku rase nok jugok dicintai .
waduhhh . jiwang lok aku . harhar =D
nok tgop perasaan aku guane ? ade bentuk LOVE <3
wawawawawa , japp awww . wait and see .
|
|
|
\/



HAHAHAHAHA .
ade nampak ? mesty ade kan kan ?
kalo nampak , aku muah ah ke mu kali .
tapi masalah nye kam ,
aku nok kapel ngan sape ?
ade ke yang sudi ? haaaaaaaa -,-
i don't know . winkwink .
mesty tak dok op ?
huhu . orang dok sudi . jadi tu lah kene single .
hop relationship ngan aku lam FACEBOOK tu ,
hanya kawan lah . dok lebih . 
jangan lok kabo aku kapel =.=
aku baham kam , hikhikhik .
kawan aku ramai kabo , sape ow relationship tu ?
aku kabo kawan ,
pastu ye kabo . bakpe dok kapel je ? grrr >.<
aku pom malas ah jawab , 
senyap sudoh . wak tuko topik . hihi .
malas tek nok jawab soalan g2 .
aku nok gok rase kapel gane lenim . haha .
aku topup saje , tapi dok mcg pom .
dah ekpom sungguh . x dop org yg ak nak mcg .
tapi biase nye kawan aku ah mcg ak ,
PEREMPUAN . bukan laki ahh .
name ye FATEHAH :*
kawan baek aku sapa mati ~.~
kami kawan dari darjah 3 hingga sekarang .
dah 3 tahun x jumpe . lame tuh weyhsss .
rindu gyle ahh . tapi dye je mcg aku .
yang len adok ane . malah mcg aku kod .
bile aku sunyi , aku nak ngat org mcg aku .
tapi x de pum . jadi aku malah ah care ke tpom .
tapi kan , aku rase pelik ah ,
mase aku pasang radio kam ,
aku ngah happy , lagu happy je tubik =,=
tapi mase aku sedih , tibe2 kua lagu sedih !
fuhh . ape lagy . nanges ah weyh . haha .
radio tu macam tahu-tahu je .


OKAYH lah . aku malas nok cite dah .
len kali r lok ,
btw aku perlukan seseorang <3 =')
hihi , muahhh semua =D


Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME