Starship
Rinduuu ;3
Wednesday, 18 January 2012 • 00:11 • 0 comments


Assalamualaikum :D

hihihikk . hai semua . hai hai ;p adushhh . lame tak update kan ? rindu ahh rinduuuu ); tapi korang dah jawab ke salam aku tuh ? kalau tak jawab , jawab lah . dapat pahala :) hewhew . okayy . baru2 ni aku ade latihan merentas desaa ;O penatt doee . nak patah kaki xD bukan nye skali latihan uh . 2 kali ! urrr . hari isnin ngan slase latihan . hari ni hari rabu , cikgu bgi cuti rehat =.= satu hari je kot ? pffttttt . tak sekejap ke rasa ? esok dah ari khamis , yeahh . esok perlawanan yang betul . no more latihan . aaaa ! aku dah lah tengah sakit kaki -.-' boleh tahan jugak rasa sakit kaki nii . tak sakit mane kut . sampai lebam kaki aku ! adoiii . sabo sabo je lahh . lebam sikit ke banyak ? bagi aku tak banyak mana , tak sikit mane . sederhana lah kan ? oooyyeeeaahhh :'D aku tak tahu lah apa yang akan terjadi esok ): kaki sakit macam ni still nak lari . aku suke sukannn . aaarrghhhhh ! |; tahun lepas aku dapat nom 15 lam keseluruhan . tahun ni ? hmm . aku harap2 dapat lah num . tapi aku nak bagitahu nii . kalau aku dapat nom skali pun , aku tak akan ikut pertandingan lain . ni hanya untuk sekolah . aku tak nak dah masuk lawan sekolah lain . penattt doee . bukan nye dekat . jauh sangat sangat -.- sabooooo je lah kan ? oteyyyy . mak aku pesan awal-awal . dia kata jangan masuk apaapa pertandingan pun . kalau ada berlawan skola je lahh . ooriiiggghhhttt . aku mungkin tak masuk apaapa kut tahun nii . sebab aku kan nak PMR . biarlah lambat lagi pun , tapi kene siap sedia . 29 Januari 2012 aku ade exam TOV ;O skola lain pun same kan ? debarr wehh . exam tu cikgu kata masuk tajuk yang kita tak blajar lagii . pffttt . gane tah result aku nnty . tp aku target ade A . nak banyakk gituu  hewhew :3 aku tahun ni nok blajo sungguh . tak nak macam tahun lepas , aku banyak main . cikgu duk ngajar , aku main2 kat blakang . cakap banyakk . so , azam aku tahun ni . nok wak molek exam . abg aku bru ni PMR dapat straight A . wowww . terel kan ? peewwiiitt . aku nak gak straight A ! hmm . usaha zaty . tapi aku mula2 target 5 A dulu . tapi Insyaallah dapat straight A . dengan izin Allah lah . okayy . sampai sini je lahh . aku nak out . teman mak aku g umah sepupu aku . tengok nenek aku tengah sakit . byee . iloveyouallmyfriends ♥ muahhhh :*

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME