Starship
H A N G . O U T :'D
Saturday, 26 November 2011 • 05:01 • 0 comments


heyy .
sebelum tu , 
kene bagi salam dulu kan ?
okayy .
Assalamualaikum :')
kalau jawab sayang .
kalau tak jawab dosa tau .
jadi fikir , maybe kne jawab :')
hai awak .
cube teka ape tajuk cite saya skrg ?
cube lah teka .
pasti boleh jawab nya ,
cayalah :'D
mu kan pandai .
kalau betul tekaan mu , 
aku bagi coklat ;p
haha .
nak tak er ?
okay okay . 
sekarang aku tak nak cite macam tu ,
cite aku nak start dah ni .
dengo dengo aa . 
kang aku bahang ;'p
nawok je .
paham dok perkataan nawok ?
haha . tipu lah maksud nya .
hmm . dahdah .
aku tak nak cite panjang .
okay ? lupakan yang atas .
aku nak cite sal aku hang out tadi ,
okay , mulamula .
aku ngaku , 
aku gedik , perasan .
okay ? caya lah . aku nak kabo er ,
aku memang macam tu ,
dari dulu lagi .
hmm . 
tadi kan , aku hang out .
sedap sangat .
sangat sangat :')
aku hang out dalam pukul 11 lebih gak aa .
aku sapa ow , 
g mcd ngan sepupu .
dia FORM 1 .
comel sangat weh .
mase aku sampai mcd ,
aku jumpe AIN YOSHIRU .
korang kenal kan ?
mesti lah , hotstuff .
dia comel lah kalau berbaju kurung ,
sungguh aku tak tipu .
pastu aku mesej TENGKU DIEYLA .
aku tanye dia ,
ade mane?
lepas tu dia kata ade dalam MCD .
tapi sebelum aku mesej dia ,
aku memang dah nampak dia ,
cume tak nampak muke ,
main teka je ,
sian sepupu aku ,
duk tunggu je MINY MARINI .
kenal kan miny ?
mesty lah op ?
budak comel :3
urrrrr ..
lepas tu aku mesej NANA .
sebab aku hang ngan dia , 
sepupu aku nim kenal ah dia ,
sepupu aku kate ,
tu ha nana .
aku pun kate ,
ye ke dok mu er ? kang saloh org .
pastu ye kate aa .
iyee , nana tu =='
aku pandang belakang ,
tengok tengok ,
iye aa nana :O
comel gile weh ,
ayu je pakai baju kurung , hihi .
mase nana datang mcd ,
kawan dia pun ada :')
comel weh dieorg ,
sungguh pun tak tipu .
aku malu nak tegur nana mula2 .
tapi aku buat bodo / tak tahu je .
pastu , borak2 biase dulu .
kam first time jumpe .
lame2 ow tefon MINY .
sebab nak hang same ,
tefon2 , dia masih tido -.-
haishh . ape lahh . dah lewat tuu .
mase tu pukul 12 lebih aa .
okayokay , sekejap er ,
berhenti , senang2 ,
nak tahu kan name sepupu aku ?
name dia ATIKA .
tapi aku panggil dia ika ,
okay , sambung smula .
mase kat mcd tu , 
kiteorg dah mula rasa bosan laa .
pastu bincang nak pegi mane ,
nana pun kate , jom pegi TTC .
aku pun rase , okay lah .
pastu kiteorang pun pergi sane ,
mase tu dah masuk dalam TTC .
ade orang mesej aku :'D
aku pun tengok aa tefon aku ,
( tefon murah je )
rupe nye IQBAL mesej .
harharhar ,
kenal kan iqbal ?
kalo tak kenal ,
buat-buat kenal .
aku pun jumpe ngan iqbal .
cute weh dia ,
macam arnab :'P
iqbal kan dia seorang pemalu . haha
ape lahh .
btw sedap ade kawan macam mu iqbal .
wuu , kebal .
okay , lepas tu ,
nana mesej aku , dia kate kak shida ada kat GIANT ,
aku ngan ika pun pergi giant ,
sampai giant , mcg kak shida ,
kak shida pulak kate nak pegi mcd ,
alahaii , letih aku jalan , haha :')
okay , aku cerita ke depan slalu neh ? banyak sangat cite nyee .
mase sampai dah kat mcd , aku lepak sekejap .
jumpe ain , ngan tengku dieyla .
and then , nana pula mari ,
nana kate kat aku , dia nak pegi mydin ,
aku nak g jumpe kak shida n kak shira ,
lepas jumpe tu , 
aku pergi mydin ,
nak cari nana rasa nya ,
puas aku pusing2 ,
aku pun pergilah kat mcd smula ,
skejap je duduk , sebab letih .
lepas tu g giant ,
makan makan lah ,
aku dah lapar /:
ak ngan ika pergi kat KFC .
makan lah skejap , 
iqbal pun dtg ,
kiteorg nak jumpe ,
tp iqbal malu . haha
sian dia weh . haishh  . tu la . malu sangat ;p
lepas siap makan , baru aku jumpe iqbal skejap ,
nana pun mesej aku ,
nana kate kawan dia dah balik ,
so dia nak dtg kat aku ,
mase nana sampai ,
kite org nak pergi mcd pulak .
haishh , penim laa.
jalan tempat same je padahl kan ?
lalala ~ biar lah , bosan . nak buat mcm mane .
and then bile sampai tu ,
duduk kt dalam , 
lepak2 dulu .
beberapa minit kemudian ,
miny baru sampai :O
woss , lambat nye ,
bila miny sampai , kiteorg cakap2 lah kan ,
memang kuat gile ,
sampai orang2 tgok
hahahaa :')
sporting lah korang ,
macam2 aku dengar cerita lawak korang .
yang ika nim ketawa sampai nangis 
ngan aku sekali nak ketwa nangis .
hahhahaha :'D
bijok kan ? ketawa nangis xD
masee tu juga kiteorg snap gambar ,
gune kamera nana <3
snap sikit jea ,
tak suke banyak2 , serabut nanty ;p
haaaa , dah lah cerita .
aku dah letih . lain kali lok cite . tapi nak tgok x gmbr ?
kejap ye .
in proses .
|
|
|
|
|
\/




comel kan miny , ika ngan nana ? :'D
yeaa , memang comel .
kawan aku kan ;'p
dieorg semua form 1 .
aku je porm 2
hahaha . tue sedikit ,
hmm , k aa , malas nok cite panjang ,
tapi yang penting rama gila kawan yang aku dapat harini ,
byebye , sayang korang .

LIST AKU NAMPAK TADI  *perempuan

- miny marini  - nana losong
- noor atika    - ain yoshiru
- tengku dieyla   - farra A dex
- dya tagging   - nylea shahira
- nylea shahida  - adlina nawawi
- sofea balqis   - madihah
- nayli nasrena  - nahiyatul syaqira
- fathin najwa  - tyqa kamaruddin

and lain2 , sory , dah tak ingat . pape pun , enjoy sangat hari ni :'D
byee . ILY <3
*sory kalau buad korang penim bace blog aku,
  

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME