Starship
C U K U P L A H .
Friday, 16 December 2011 • 06:17 • 0 comments


ASSALAMUALAIKUM :'|

hey semua :') lame tak update kat blog kan ? aku rindu pulak rasa , hmm . aku tak tahu dah nak cakap macam mane lagi , aku letih , tapi walau macam mane pun yang berlaku , aku kene kuad , yeaa , kene kuat . TASHA & ECAH , thanks , sebab bagi semangat kat perempuan lemah macam aku , sungguh aku lemah dah rasa , sekarang , aku tengah sakit sikit , nak tahu ke sakit apa? tak perlu kod rasa nya untuk korang tahu . hmm . sungguh aku nak gile kalau stiap hari macam ni , nak tahu somthing tak ? urr /: tapi jangan terkejut , aku rasa mu tak terkejut pun , aku ni perempuan jenis jeles kuat . tapi aku rasa , kalau sape-sape jadi aku , mesti rasa jeles ade sokmo kan ? huh :'| aku penat dah lalui semua ni , selalu dan selalu . stop lah weh , aku ade perasaan jugak , cuba lah fahami aku . aku marah mu , tanda aku sayang mu . hmm . tak gune gak aku cakap ngan mu , kalau mu tak akan faham aku , mu tahu tak ? aku cakap gitu ngan mu sebab aku sakit hati , sangat-sangat sakit . ngan aku susah nye lah nak kua , adoii . baik tak payah cakap . terus terang je la yang mu tak nak kua ngan aku , cuba lah terus terang , tak susah pun kan ? mu kalau kua ngan orang lain , oh , cepat nyee siap-siap . huh , tapi takpe lah . yang penting sekarang asal mu happy :') Tasha , aku tak tahu lah weh nak buat macam mane , aku letih doe . huh :'( aku bagitahu terus terang , setiap malam air mata aku akan menitik , tak setiap malam pun , setiap hari , tak kire waktu , aku nak buat macam mane lagi , nak luahkan perasaan aku gane lagi ? hanya menangis jea weh , menangis . aku kabo ke mu , kuar je lah . mu pun kate okay . mu tahu dok ? sebenar nye aku tak nak mu keluar sayang , aku tak suke . sorry . memang aku tak suke . tapi tak pe lah . kalau tu yang buat mu bahagia , it's okay . aku tak akan larang mu , semua nya atas mu , tapi aku nak sangat mu tahu , aku rindu mu , nak jumpe mu :'( tapi kadang gitu lah . tak de mase kan ? semua nya  buat bz /: huh . Tasha & Ecah , aku tak tahu lah esok aku patut wak fake smile atau pun tak . maybe fake smile . demi mu kawan , aku kua . walau pun tak de orang hantar . demi jumpe ngan mu . jangan fikir lah sal aku kene pape pun , aku taggung sendiri . aku sayang mu tasha and ecah , sayang sangat . hmm . aku nak jumpe ngan mu gok aliff . tapi gitu ah . ntah aku nak kate macam mane lagi . mu takyah kua ngan aku dakpe :') kua lah ngan kawan mu , maybe dengan keluar ngan kawan mu , mu lebih bahagia berbanding kuar dengan aku , aku dok penting pun kan ? gane aa kalau suatu hari nanty aku tak dok ? nape jadi ngan mu ? hmm  . x leh mikir aku . mu sendiri lah fikir . sayang kan seseorang ni sekejap je kan ? lame-lame rasa sayang akan pudar jugak kalau tak pandai jage hati dan perasaan sesorang tu , betul tak ? tapi ntah lah . aku anggap macam tu kot  / ': shh ~ dahdah , aku malas cerita panjang , kalau di ingat lagi sakit rasa nya , mu jage diri lelok ye aliff . aku tetap sayang mu . insyaallah :') selagi aku boleh bersabar , aku bersabar , btw sory sangat . aku terpakse tipu mu kadang-kadang , tak perlu mu tahu kot , tak perlu mu risau . aku tak perlu kan rasa simpati dari mu . keinginan aku sekarang , just nak tengok mu bahagia , terus kan senyum dan senyum selalu . kita kadang-kadang jarang mesej kan ? iyeiye :') kalau aku dah takde , mu boleh nye lupe aku , seperti sekarang , kadang-kadang je mesej . dakpe lah . aku tak kesah . sory kalau ade ejaan salah ke sepanjang aku update blog nim , maklum lah , manusia kan , selalu wak kesalahan tanpa disedari , okay . esok aku nak hang ngan kawan-kawan aku . kat mcd , giant situ jea . kalau jumpe tegur ye ? jangan malu :') k bye all . iloveyou <3

Disclaimer


Welcome to my paradise. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

example CBOX;

Time Machine



Big Clap To


Template by: Nana Azmi
Basecodes: Nurul Afiqah
Edited: YOUR NAME